Dedicatoria

lunes, 6 de abril de 2009 | |

Foto Mauri Mayol


Foto Mauri Mayol


20 comentarios:

Anónimo dijo...

Aqui todo el mundo se carga a Sintes,.. PEROOOOOO es el que tambien VOS subio a ACB, no lo olvideis. A mi me resbala si hay ACB o no en Menorca.

Pensad que eso era visto,.. un dia o otro ibais a bajar,.. 4 años vos a durado,.. NO OS QUEJEIS!!!

Sirok dijo...

Que monus que hem sortit. Llàstima que, per lo vist a sa pista, aquest sembli es darrer partit que vorem per terres catalanes a ACB fins, com a mínim, d'aquí un parell d'anys.

Anónimo dijo...

que verguensa no tendria que ir nadie a verlos el sabado que se jodan

Anónimo dijo...

Perqué tanta dedicatoria, no té prou caracter per dominar a un grup de jugadors desmotivats que sols pensen en acabar la temporada, fugir de l'illa (això si amb les butxaques plenes)i als menorquins que els ......
És una VERGONYA la seva poca implicació, Jo no els hi pagaria ni un euro (tampoc a tot el grupep de directius que no han acertat en res i són igualment responsables de la desfeta)

Anónimo dijo...

Ahora veremos como nos dejan el club para soportar el infierno de la LEB ????

Abonat dijo...

Mos han venut des de el principi de temporada que aquest any seria, a la fi, més tranquil, que no patiriem, per això arrinconaren i desprès enjegaren a De Pablo, ELLS savien com fer un gran equip, però....FRACASAREN.
Per tant que surtin, donin la cara i les explicacions que la gent té dret a saber.

Anónimo dijo...

Lo que faltaba, hoy leo en la premsa que aun quieren contratar a otro jugador por 100.000 euros por un mes, nos van a dejar un club echo polvo economicamente que se ira directamente a EBA.
HORROR

Anónimo dijo...

Sintes nos subio a ACB con el dinero del corrupto de Matas y con los consejos de Arrinda, ahora Matas esta huido y con Arrinda no basta !!!
Sintes dimision

Anónimo dijo...

...Y dedicado a ellos, ni un aplauso en su presentación el sábado!! No ho mereixen.

Anónimo dijo...

M'agradaria dir que els directius no cobren cap euro. Els que cobren son el president i el tesorer però el reste ho fan per amor a l'art.
Aquest dissabte la gent que vagi a passar-so be, a riure, a xalar, a cantar. Després de sa temporada demanarem explicacions i responsabilitats (que n'hi ha i de grosses, molt grosses) però ane-ho a disfrutar des darrers partits de l'ACB.

Anónimo dijo...

PER FAVOR no aneu es dissabte al pabello, disfruteu sa semana santa, que val la pena emprenyarse, bintaufa 1espectador ahhhhhhh......... Jesus Fernandez cobra 1000 euros al dia desde fa 2 anys, que me expliquen aquet sou jo tenc que fer feina tot es mes, payasos.

Anónimo dijo...

Los directivos (que no cobran) son los complices de la pesima gestion, si tuvieran un poco de dignidad ya no estarian ahi sentados

Alaior dijo...

Crec que dissabte el pabelló ha d'estar ple a vessar, mes que mai, a disfrutar dels darrers partits d'ACB en una temporadeta, a demostrar que és la millor afició de tores .... però no és beneita i ha de fer empegueir a jugadors i directius per la forma en que ens han pres el pel.

Anónimo dijo...

que los directivos no cobran? quien ha dicho eso, entre las entradas que se llevan, viajes, comidas, abonos y demas estan arruinando al club Sintes 3000 euros al mes por no hacer nada.

Anónimo dijo...

La dedicatoria no iba por Imbroda, me parece que iba por la afición, que es lo único que se salva del club.

Yo pienso ir el sábado y disfrutar de un buen equipo, ya que el año que viene ya no tendré tantas oportunidades para velo (me refiero al Unicaja, claro)

Anónimo dijo...

de 3000 res, que són 6000, xato!!!
Es veu que de sa mateixa manera que dirigeix es club ho fa amb sa seva empresa privada, sort de aquests 6000 que donen per pagar gastos...

Anónimo dijo...

A la directiva hi cobra quasi tothom (i no precissament poc) i en la majoria de casos no foten ni brot. I quan dic que no foten ni brot, ho dic literalment: res, zero, cap responsabilitat.

A més, ja no és només cobrar de forma indirecta, sinó fer-ho de manera indirecta: menjars, sala-vip, viatjes, entrades, influències varies...

Pel contrari, a la LEB ningú cobrava res (de manera indirecta quasi tampoc), i tothom que hi treballava ho feia per amor al club i prou. Em sé d'un cas, en que hi havia un directiu encarregat d'una àrea de forma exclussiva, i actualment hi han tres persones treballant en aquesta àrea i cobrant tots tres...

Vergonya...!!!

Anónimo dijo...

emmmmm, i xq cuan guanyem o les cosas van "b" ningu toca els collons com ara??

Anónimo dijo...

Porque ahora es mas divertido,... Dicho por uno que le da igual si bajan o se quedan,...

Para la Gente (que sigue al Vive)parece que se parara el mundo,.. Y NO SERA ASI señores!!, que pasara? NADA, Nada ocurrira, tendreis los domingos libres y no os pondreis nerviosos, viendo las payasadas del equipo, tendreis unos 600 - 700€ mas, ya que no habresi tenido que pasar "por caja" como estos años,.. JO Jo Jo Jo

ale!!

Anónimo dijo...

perque xerrau sense saber?? hi ha molts directius que no cobren un € i intenten que sa cosa funcioni, no digue-ho coses que no en teniu ni idea, nomes per fotre!!! els que cobren posiblement son els pitjors... Hi ha que apoyar fins es final!!! Que em deis de sa poca actitut d´es jugardors...?? Aquí ningu xista, nomes cap a sa directiva!!! Ale, informar-vos primer!!!